TOPlist


Bramboračka 2/2014

  • Uživatelský recept
  • Autor: vaspes
  • Porce: 38.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)910
Mrkev170
Celer bulva78
Petržel - kořen55
Mouka pšeničná hladká38
Máslo čerstvé60
Voda, minerální vody bez příchutě2500
Hotová jíška (v suchém stavu)50

Energetická hodnota celkem: 7214 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 244 SAFA (g): 44 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 190 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 6.4 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 0.9 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma