- Autor: zahradnicek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Celer bulva | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, hrstka celerové natě
Energetická hodnota celkem: 1614 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 538 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku a přihodíme na kostky nakrájený celer. Po chvilce zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Ochutíme a nakonec tyčovým mixerem rozmixujeme na krém.. Můžeme podávat např s krutony apod.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.