TOPlist


mléčné halušky se zelím a slaninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)32
Mouka pšeničná hladká356
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)300
Víno bílé suché40
Zelí bílé hlávkové770
Slanina anglická335
Vejce celá průměr65

Energetická hodnota celkem: 12825 kJ

Bílkoviny (g): 122, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 352 SAFA (g): 57 Cukry (g): 74 Vláknina (g): 52 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2138 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 58.7 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 8.7 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

sůl, cukr.

Postup přípravy

Rozškvaříme slaninu, podusíme zelí, kter mužeme potom osoli a osladit. Dáme vařit hrnec s vodou. Do misky nalijeme mléko přidáme jedno vejce, mírně osolíme a postupně přidáváme hladkou mouku až nám vznikne hmota. (né kaše)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma