- Autor: ediwe
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Cibule | 100 |
Játra kuřecí | 400 |
Dochucovadla:
mletý kmín, sůl
Energetická hodnota celkem: 4273 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1068 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme omytá a nakrájená kuřecí játra. Po chvíli přidáme mletý kmín, zalijeme vodou a dusíme. Až jsou játra měkká, trochu zahustíme záklechtkou a nakonec dochutíme solí.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.