TOPlist
Sledujte nás:

Vepřová pečeně na zelenině a žampionech

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,koření

Energetická hodnota celkem: 5296 kJ

Bílkoviny (g): 190, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 12, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1324 kJ

Bílkoviny (g): 47.5, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso naklepeme,osolíme, opepříme, trochu okořeníme špetičkou zázvoru..Pak orestujeme na lžíci oleje.Vyjmeme, maso přendáme do pekáčku. Na výpeku orestujeme zeleninu a žampiony, přidáme trochu mletého kmínu, rozmarýnu a vše přidáme k masu, přidat vodu. Pečeme v troubě pozvolna do změknutí. Podle potřeby přidat vodu.Jako přílohu vařené brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři