- Autor: tyler
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 80 |
Víno červené | 50 |
Kečup | 15 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Česnek | 5 |
Cibule | 100 |
Hovězí mleté průměr | 240 |
Máslo čerstvé | 10 |
Ovčí sýr tvrdý průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4901 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1225 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.