- Autor: AndreaRetovska
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová plec | 800 |
| Cibule | 150 |
| Zelí bílé kysané | 400 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
| Mouka pšeničná bílá | 15 |
| Masox (hotový výrobek) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sladká paprika, bobkový list, nové koření,kmín
Energetická hodnota celkem: 9113 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 154,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1519 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 25.7, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






