- Autor: danapick
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Worcester | 35 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 11 | 
| Králičí průměr | 600 | 
| Cibule | 220 | 
| Bramborová kaše | 520 | 
Dochucovadla:
1/2 lžíčky mletý pepř,1 lžíce mletá sladká paprika,sůl,1/4l voda
Energetická hodnota celkem: 6232 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 133, 
                                                        Tuky (g): 58, 
                                                        Sacharidy (g): 96,
                                                        SAFA (g): 21,
                                                        Cukry (g): 21,
                                                        Vláknina (g): 15,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nejprve si připravíme omáčku: Smícháme worchestr, mletou papriku, olej, pepř a sůl. Promícháme na kaši. Do pekáčku nakrájíme 2 - 3 cibule, na to poklademe porce králíka, které potřeme připravenou omáčkou a podlijeme 1/4 litrem vody. Králíka na worchestru pečeme dozlatova. Když je maso měkké, vyjmeme jej a omáčku zahustíme moukou. Vrátíme zpět králičí maso a krátce prohřejeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









