TOPlist
Sledujte nás:

Švédské masové koule s omáčkou a hranolkama

Zpět
  • Autor: Jeanniss
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl na přílohu. Brusinková omáčka

Energetická hodnota celkem: 3500 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 94, SAFA (g): 3, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Masové koule necháme na pánvi s malým množstvím tuku (oleje) prohřát, několikrát obracíme během procesu. Doba ohřátí cca 12min na mírném plameni. Suchou omáčku vysypeme do 100ml smetany a 200ml vody. Přivedeme k varu a necháme ještě dalších 5 min vařit. Následně plamen zhasneme a omáčku mícháme aby nevznikly hrudky. Osmažíme hranolky, nebo uvaříme brambory.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři