- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 450 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 150 |
| vanilkový pudink organic (tesco) v suchém stavu | 30 |
| Jahody | 300 |
Energetická hodnota celkem: 2218 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 739 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 18.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Jahody omyjeme a necháme okapat. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém, necháme zchladnout, poté zašleháme tvaroh a osladíme nekalorickým sladidlem. Jahody rozkrájíme na dílky, dáme do misky a prolijeme vanilkovým krémem. Podáváme vychlazené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






