- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka velkozrnná (v suchém stavu) | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Klobása moravská | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 5385 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 898 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.