- Autor: vytlacilova
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 100 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
| Cibule | 21 |
| Rajský protlak | 5 |
| Mouka pšeničná hladká | 8 |
| Hrášek mražený | 30 |
| Hrášek sterilovaný průměr | 80 |
| Eidam 30% | 15 |
Energetická hodnota celkem: 1511 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






