- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Niva 50% | 50 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 100 |
Rajčata | 300 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hera | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Brambory vařené | 300 |
Energetická hodnota celkem: 9216 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 287,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 768 kJ
Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 23.9, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
brambory - 300 gramů (vařené, oloupané), mouka pšeničná polohrubá může být i hladká - 300 gramů, vejce - 1 kus, Hera - 50 gramů, jedlá soda- 1 lžička, mouka (na vál), tuk (na vymazání – stačí trošku a pak formu vyložit pečícím papírem), mouka (na vysypání), Na oblohu: rajčata 600 gramů, sýr 300 gramů mozzarella, eidam, niva, apd.),
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.