TOPlist


kuřecí prsa s fazol. lusky

  • Uživatelský recept
  • Autor: msuchank
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 12

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule150
Fazolové lusky mražené350
Kuřecí prsa bez kůže240

Energetická hodnota celkem: 1667 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 1 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Oregáno, sůl, česnek, pepř

Postup přípravy

Cibule na kolečka, šoupnot na pánev na kapku oleje oliv. Po orestování přidat mražené fazolky, přikrít pokličkou a krátce podusit. Ochutit oregánem a česnekem. Vysypat na talíř. Pánvičku dát zpět na plamen a přidat lžici oliv. oleje, a naskládat plátky nakrájených prsíček, osolit, opepřit, přidat česnek. Pak zamíchat, když je masíčko hotové tak nakonec podlijem 2 lžícemi vody. Navršíme na fazolky. A je hotovo:-)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma