Fazolový salát s tuňákem
- Uživatelský recept
- Autor: Quinnitan
- Porce: 3.00
- Doba přípravy (min.): 15
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Cibulka jarní | 100 |
Olej olivový | 7 |
Energetická hodnota celkem: 1930 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 43
SAFA (g): 1
Cukry (g): 15
Vláknina (g): 17
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 643 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 14.3 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 1.3
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citronová šťáva
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se