TOPlist


Španělské ptáčky

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 14.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr1500
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)36
Sádlo vepřové škvařené91
Špekáčky168
Slanina anglická42
Vejce celá průměr110
Celer bulva81
Cibule120
Mrkev84
Okurky sterilované průměr113
Hořčice plnotučná průměr40
Worcester10
Mouka pšeničná hladká70

Energetická hodnota celkem: 18593 kJ

Bílkoviny (g): 358, Tuky (g): 283, Sacharidy (g): 89 SAFA (g): 110 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1328 kJ

Bílkoviny (g): 25.6, Tuky (g): 20.2, Sacharidy (g): 6.4 SAFA (g): 7.9 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma