- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slanina anglická | 200 |
Cibule | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 700 |
Hovězí mleté průměr | 555 |
Sádlo vepřové škvařené | 47 |
Mouka pšeničná hladká | 35 |
Vejce celá průměr | 125 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 14144 kJ
Bílkoviny (g): 170,
Tuky (g): 222,
Sacharidy (g): 172,
SAFA (g): 99,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1088 kJ
Bílkoviny (g): 13.1, Tuky (g): 17.1, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 7.6, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zelí uvaříme ve vroucí vode
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.