- Autor: PetaMat
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Mrkev | 1000 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Brambory rané | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 9725 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 304,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2431 kJ
Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 7, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 11.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.