- Autor: akissel
- Doba přípravy (min.): 25
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 600 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
Cibule | 25 |
Žampiony krájené v mírně slaném nálevu (Bonduelle) | 125 |
Lečo zeleninové sterilované | 150 |
Rýže parboiled (uvařená) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 5532 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1106 kJ
Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.