- Autor: javo22
- Doba přípravy (min.): 100
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 400 |
Slanina anglická | 100 |
Cibule | 50 |
Česnek | 15 |
Mrkev | 80 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Fazole (v suchém stavu) | 100 |
Rajčata konzervovaná | 140 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Masox (hotový výrobek) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7767 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1942 kJ
Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 28.3, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
sůl, pepř,rozmarýn,petržel,bobkový list
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.