TOPlist


dušené vepřové v mrkvi

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová500
Mrkev450
Voda, minerální vody bez příchutě500
Med30
Máslo čerstvé30
Sůl5
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 4788 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 79 SAFA (g): 24 Cukry (g): 57 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ

Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 19.8 SAFA (g): 6 Cukry (g): 14.3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

na másle orestujeme do sklovata cibuli, přidáme maso, až je bílé a zatažené přidáme lžíci medu, necháme zkaramelizovat, poté podlijeme vodou a dusíme 35 minut v zakrytém hrnci, mezitím očistíme mrkev, nakrájíme na tenká kolečka, vložíme do hrnce, přidáme sůl, saturjeku a vaříme 10 minut pod pokličkou a potom cca 15 minut bez pokličky aby se omáčka zredukovala podáváme s bramborem, pečivem, nebo jen tak

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma