- Autor: marbell1
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory (syrové) | 150 |
| Mrkev | 80 |
| Hrášek sterilovaný průměr | 40 |
| Okurky sterilované průměr | 40 |
| Celer bulva | 30 |
| Cibule | 10 |
| Jablka | 30 |
| Klasik jogurt bílý (Olma) | 20 |
| Smetana zakysaná 15% | 30 |
| Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1225 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







