- Autor: PoisonAudrey
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fenykl | 200 |
| Rajčata konzervovaná | 100 |
| Cibule | 30 |
| Šunka kuřecí průměr | 100 |
| Olej olivový | 9 |
| Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
česnek, sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1366 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Cibulku nakrájenou nadrobno zesklovatíme na jedné (menší) polévkové lžíci olivového oleje. Přidáme šunku nakrájenou na kostičky, fenykl na větší kousky, trochu podlijeme vodou, přidáme drcená rajčata z konzervy a dusíme fenykl doměkka. Dochutíme česnekem, solí pepřem, případně i citronovou šťávou. Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo, či naměkko.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






