- Autor: urbami
- Porce: 2.00
200 g zadní hovězí 10 g oleje 50 g cibule 100 g hub 10 g hladké mouky 1 dl netučného jogurtu hovězí vývar sůl
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 200 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Cibule šalotka | 50 |
| Houby sušené průměr | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
| Jogurt bílý nízkotučný 0,1 % tuku průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2810 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1405 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky, opečeme na pánvi a vyjmeme Na oleji po mase zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme houby krátce opečeme , podlijeme vodou a dusímje až se šťáva vysmahne. Potom zaprášíme moukou, krátce osmahneme, přidáme maso a zředíme vývarem. Dusíme doměkka. Nakonec přidáme jogurt a prohřejeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






