TOPlist


Kuřecí prsa s fazolkou a rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tanein
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)16
Cibule80
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě400
Fazolové lusky mražené400
Kuřecí prsa bez kůže580
Smetana ke šlehání 31%75

Energetická hodnota celkem: 4893 kJ

Bílkoviny (g): 145, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 20 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1223 kJ

Bílkoviny (g): 36.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 9.8 SAFA (g): 5 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Koření - indické kari a garam masala, sůl.

Postup přípravy

Fazolky dáme vařit do lehce osolené vody. Kuřecí prsa a cibuli pokrájíme. Kuřecí kousky obalíme v koření garam masala a necháme odležet (ideálně hodinu až dvě v lednici). Na větší pánev nebo Vok dáme olej a orestujeme cibuli a pak přidáme kuřecí prsa. Pánev by měla být hodně rozpálená. Když jsou prsíčka téměř hotová přidáme rajčata z konzervy ( nakrájené na kousky, pokud už nejsou - můžete i rozmixovat). Zamícháme, dusíme asi 5 minut, přidáme lžičku kari koření, je možno podlít. Mezitím by měly být fazolky už uvařené a my je přidáme na pánev, promícháme a vypneme plamen, necháme chvilku dojít.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 04. 2014 09:14

Tanein

Jako příloha se hodí rýže nebo indický chléb (placky).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma