- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 64.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Houska bílá | 224 |
| Kornspitz | 36 |
| Vepřová plec | 1383 |
| Uzená kýta | 848 |
| Šunka vepřová standardní | 61 |
| Uzený bok | 85 |
| Sádlo vepřové škvařené | 30 |
| Bílek | 60 |
| Vejce celá průměr | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, česnek, bazalka, pažitka, ptrželová nať, libeček, mladé kopřivy
Energetická hodnota celkem: 23519 kJ
Bílkoviny (g): 480,
Tuky (g): 348,
Sacharidy (g): 135,
SAFA (g): 151,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 32
Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 2.1, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Rohlíky namočíme do vývaru, smícháme se všemi ostatními přísadami. Pečeme ve vymazaném pekáčku cca 45 min.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






