TOPlist


domácí pribiňák

  • Uživatelský recept
  • Autor: lopata
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana ke šlehání 31%250
Tvaroh odtučněný průměr500
Cukr bílý (řepný, třtinový)40

Energetická hodnota celkem: 5169 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 80, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 54 Cukry (g): 63 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 646 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 7.9 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 7.9 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

vyšlehat šlehačku s cukrem,smíchat s tvarohem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

23. 04. 2014 06:54

lopata

Střídám to,vanilkáč,cukr,nebo med

23. 04. 2014 06:47

Terminatorka

..já přidávám místo vanilkáče jenom vanilkové aroma :)

22. 04. 2014 19:43

madridacka

Já přidávám vanilkový cukr

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma