- Autor: Lenka1964
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 75 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 56.25 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 |
Energetická hodnota celkem: 676 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 7 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.