- Autor: Lenka1964
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 100.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 75 | 
| Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 56.25 | 
| Rajčata konzervovaná | 100 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 | 
Energetická hodnota celkem: 676 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 17, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 7,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 4,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 7 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









