- Autor: marianakov
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 790 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Sádlo vepřové škvařené | 25 |
Zelí bílé kysané | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Smetana zakysaná 15% | 140 |
Smetana ke šlehání 33% | 60 |
Masox (hotový výrobek) | 14 |
Koření průměr | 8 |
Energetická hodnota celkem: 10804 kJ
Bílkoviny (g): 169,
Tuky (g): 170,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 84,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1351 kJ
Bílkoviny (g): 21.1, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.