- Autor: laranohavica
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Tuňák ve vlastní šťávě | 180 | 
| Vejce celá průměr | 1 | 
| Otruby | 60 | 
| Petržel - nať | 3 | 
Energetická hodnota celkem: 1608 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 49, 
                                                        Tuky (g): 6, 
                                                        Sacharidy (g): 33,
                                                        SAFA (g): 1,
                                                        Cukry (g): 1,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
• 1 konzerva tuniak kúsky • 1 ks vajce • 2 PL ovsené vločky pomleté • 2 PL ovsené vločky celé • podľa chuti petržlenová vňať
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









