- Autor: VlastaV
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Strouhanka | 100 |
Květák | 150 |
Cibule | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 5556 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1389 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
namleté maso + na nalé kousky rozkrájet květák, ciluli udělat kuličky a na pečícím papíru v toubě upéct na 200°C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.