TOPlist
Sledujte nás:

hovězí karbanátek s květákem

Zpět
  • Autor: VlastaV
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka

Energetická hodnota celkem: 5556 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 97, SAFA (g): 17, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1389 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

namleté maso + na nalé kousky rozkrájet květák, ciluli udělat kuličky a na pečícím papíru v toubě upéct na 200°C

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři