- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Květák | 100 |
| Červená řepa | 70 |
| Brambory zimní | 130 |
| Cibule | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 3 |
| Omáčka sójová | 5 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Játra drůbeží | 120 |
Energetická hodnota celkem: 1594 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, opečeme na rozehřátém oleji, ochutíme sójovou omáčkou, když jsou játra měkká, zaprášíme hladkou moukou, dále za stálého míchání opékáme, nakonec osolíme a opepříme. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě, při podávání pokrm obložíme plátky sterilované červené řepy a růžičky květáku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






