- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rama Olivio | 50 |
| Mouka žitná celozrnná | 100 |
| Mouka pšeničná hladká | 50 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
| Vejce celá průměr | 50 |
| Kypřící prášek do pečiva | 8 |
Energetická hodnota celkem: 3736 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 121,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1868 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 60.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






