- Autor: klokockovaeva
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Cibule | 88 |
Hovězí maso přední průměr | 658 |
Bujón průměr (hotový) | 26 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1700 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 130 |
Česnek | 12 |
Energetická hodnota celkem: 10370 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 189,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 82,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1728 kJ
Bílkoviny (g): 20.2, Tuky (g): 31.5, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 13.7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.