TOPlist


Bramborovo-květáková kaše

  • Uživatelský recept
  • Autor: Chilik
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené350
Květák100
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)150
Máslo Melina 3/425

Energetická hodnota celkem: 1777 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 76 SAFA (g): 3 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 444 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Brambory uvaříme spolu s květákem a poté rozmačkáme mačkadlem jako běžnou kaši, spolu s mlékem a máslem. Přichutíme solí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma