- Autor: vanekluka
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 127.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová plec | 100 |
| Pór | 20 |
| Paprika červená | 20 |
| Zelí bílé hlávkové | 20 |
| Sójová omáčka | 5 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 2 |
| Sůl | 2 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
| Solamyl bramborový škrob | 2 |
Energetická hodnota celkem: 1055 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






