- Autor: JanaVi
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Špekáčky | 100 |
Hovězí maso zadní průměr | 1030 |
Klobása ostravská | 166 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Cibule | 90 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sojová omáčka,
Energetická hodnota celkem: 9631 kJ
Bílkoviny (g): 249,
Tuky (g): 124,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1070 kJ
Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 3.1, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.