TOPlist
Sledujte nás:

hovězí dušené na zelenině

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Bylinky

Energetická hodnota celkem: 1062 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji orestovat zeleninu, opepřit, osolit,podusit, lehce podlít vodou, přidat maso ( měla jsem již podušené )

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři