TOPlist


Kuřecí maso s vodnicí a ,,jidášovým uchem"

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sanyz
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Petržel - nať11
Cibule58
Olej olivový7
Vodnice152
Shiitake sušené30
Kuřecí prsa bez kůže211

Energetická hodnota celkem: 1819 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 2 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 910 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Postup přípravy

Jidášovo ucho na hodinu namočíme a pak 5-10 minut povaříme a scedíme, nakrájíme na kousky.Vodnici si pokrájíme na kostičky. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na měsíčky a orestujeme na olivovém oleji, přidáme houbu, vodnici, nasekanou petrželku, ochutíme a prohazujeme na pánvi, dokud není maso hotové, můžeme i přikrýt pokličkou a 5 minut nechat dodělávat pod ní. Podáváme s čímkoliv :-)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma