- Autor: lopata
 - Uživatelský recept
 - Porce: 10.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 | 
| puding(prášek)amylon | 37 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 | 
Energetická hodnota celkem: 3689 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 79, 
                                                        Tuky (g): 10, 
                                                        Sacharidy (g): 117,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 117,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 369 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 11.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
uvařit buding s curem,po vychladnutí vyšlehat s tvarohem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






