- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 2000 |
| Kopr | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 70 |
| Vejce celá průměr | 95 |
| Hovězí maso zadní průměr | 700 |
Dochucovadla:
sůl, ocet
Energetická hodnota celkem: 10894 kJ
Bílkoviny (g): 224,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 94,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1362 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 18.1, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Dáme vařit mléko, osolíme a přidáme kopr. Přivedeme k varu a přidáme mouku, necháme asi 5 minut provařit. Přidáme rozšlehaná vajíčka. Stáhne ze sporáku a dochutíme solí a octem. Přidáme maso uvařené zvlášť a nakrájené na plátky.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






