- Autor: prasatkoslim
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 85 |
| Celer bulva | 150 |
| Cibulka jarní | 20 |
| Česnek | 5 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
| Tatarská omáčka light (Hellmann´s) | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1445 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






