TOPlist


maso s mrkví

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev940
Cibule215
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)35
Vepřová kýta410
Krůtí prsa bez kůže280

Energetická hodnota celkem: 7035 kJ

Bílkoviny (g): 158, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 116 SAFA (g): 18 Cukry (g): 69 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 879 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 14.5 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 8.6 Vláknina (g): 4.1 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř, kari

Postup přípravy

do wok pánve nalejeme olej a rozhřejeme, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zeskovatět, přidáme nakrájené maso, přidáme koření podle chuti a orestujeme, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a podlejeme vodou a necháme dusit. mícháme a podle potřeby podléváme až je maso a mrkev měkká.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma