TOPlist


Kapustové karbenátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martaspin
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso na sekanou50
Kapusta hlávková50
Strouhanka7
Vejce celá průměr18
Česnek2
Cibule7
Dijonnaise (Hellmann´s)15

Energetická hodnota celkem: 1174 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 196 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 0.7 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, čerstvé oregáno, nasekat ,/ lžíce/ lžíce dijon. hořčice.

Postup přípravy

300 g mleté maso mix, 300 g kapusty, vejce, 3 str. česneku. kapustu uvařit a nasekat nebo pomlít. 3 lžíce strouhanky, cibule 40.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma