TOPlist


Rybí filé se sýrovou omáčkou, brambory, zeleninová obloha

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory albert Quality100
Petržel - nať5
Paprika žlutá 30
Paprika červená30
Okurka salátová100
Hermelín 45 % průměr20
Mléko odstředěné průměr100
Mouka pšeničná hladká5
Oleje (všechny druhy)5
Treska filé120

Energetická hodnota celkem: 1545 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 5 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omytou porci ryby osolíme, opepříme, okmínujeme, opečeme z obou stran na oleji, přendáme na pekáček a uchováme v teple. Na zbylém oleji zaprášíme hladkou mouku, zalijeme mlékem a za stálého míchání provaříme, pak přidáme jemně nastrouhaný plísňový sýr a necháme roztavit. Do hotové omáčky vmícháme sekanou petrželovou nať. Zeleninu omyjeme, okurku nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky. Pečenou rybu přelijeme omáčkou, podáváme s vařenými bramborami, zdobíme zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (17 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 01. 2016 14:10

Ryby můžu vždycky:-)

24. 09. 2013 23:43

Martaspin

zajímavé. Zítra uvařím

09. 04. 2013 13:04

evalukacova

Je to velmi dobre... :)

09. 04. 2013 08:22

evalukacova

Idem si to dnes uvarit... :)

08. 03. 2013 08:28

arranka

Je to velmi dobré i kalorie přijatelné, super.

28. 02. 2013 22:29

belle.poupee

Super recepty, určitě vyzkouším. A úžasné je, že je u nich uvedená kalorická hodnota. .

06. 02. 2013 13:28

jilkajda

Hezky to vypadá, v sobotu to dám celé rodině. Uvidíme :-)

04. 02. 2013 10:09

flamenca

určitě to bude dobré, jen si nedovedu představit, jak se strouhá na jemno hermelín. já zaměním za nivu. všem dobrou chuť! :-)

22. 10. 2012 11:37

obrlenka

právě jsem dojedla :-) bylo to úžasné! Ta omáčka je příjemné zpestření. Asi ji budu používat i na jiné maso. Díky za recept.

26. 06. 2012 20:08

petulab

vyzkoušeno a doporučuji

13. 06. 2012 21:42

AGLAP

Zítra kupuju tresku a tak vyzkouším, možná zaměním hermelín za grand moraviu sýr. Díky za inspiraci.

28. 04. 2012 22:52

dadaf

Taky vyzkouším i když ryby nerada

07. 01. 2012 16:56

bujara

fakt dobrý a to nejím ryby

20. 12. 2011 17:43

kkathuska

jdu vařit na zítřejší oběd, tak uvidíme :-)

03. 05. 2011 12:22

susik

na zítra uvařím :o)

18. 02. 2011 11:52

bjolana

Velmi chutný oběd

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma