- Autor: marbell1
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kotleta | 140 | 
| Jablka | 100 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 3 | 
| Máslo čerstvé | 5 | 
| Pór | 40 | 
| Paprika zelená | 30 | 
Dochucovadla:
pepř, sůl, špetka cukru
Energetická hodnota celkem: 1631 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 30, 
                                                        Tuky (g): 21, 
                                                        Sacharidy (g): 19,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 13,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem, v pánvi rozpustíme máslo a na něm za stálého míchání opečeme pórek nakrájený na kolečka, papriku na nudličky a na menší kousky nakrájené jablko. Osolíme, zjemníme špetkou ukru a pod pokličkou dusíme doměkka. Na teflonové pánvi orestujeme po obou stranách naložené maso. Na orestované maso dáme podušenou směs.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






