- Autor: Morndw
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jehněčí libové | 500 | 
| Olej olivový | 10 | 
| Cuketa | 230 | 
| Paprika žlutá | 120 | 
| Cibule | 150 | 
Dochucovadla:
Sůl, pepř, paprika, kmín, šalvěj, jalovec, česnek
Energetická hodnota celkem: 4084 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 100, 
                                                        Tuky (g): 50, 
                                                        Sacharidy (g): 29,
                                                        SAFA (g): 23,
                                                        Cukry (g): 17,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 817 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Maso promačkat s kořením, nechat den odležet v chladu. Druhý den napíchat na jehly na stŕídačku se zeleninou a upéct nebo ugrilovat
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









