- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Ryze Basmati Natural | 100 |
| Cizrna (v suchém stavu) | 200 |
| Rajčata | 500 |
| Rajčata Pomodori Pelati Mutti 260 g | 520 |
| Špenát | 200 |
| Jogurt selsky Holandia | 150 |
| Olivovy olej Extra Virgin | 10 |
| Cibule | 100 |
Dochucovadla:
1,5 lžičky garam masala sůl 1/4 hrnku nasekaného čerstvého koriandru
Energetická hodnota celkem: 6417 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 248,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 61,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1604 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 15.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
1. namočíme cizrnu a druhý den uvaříme 2. uvaříme rýži 3. rajčata nasekáme najemno nebo použijeme drcená 4, cibule najemno 5. Rozpálíme pánev, přidáme olej, cibuli 6. Přidáme garam masalu 7. Dusime cca 5 minut 8. Přidáme scezenou cizrnu, rajčáta a špenátové listz a dusíme cca 2 minuty, aby špenát "zavadl" 9. Smíchejte jogurt s koriandrem a špetkou soli
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






