- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Ovesné vločky jemné | 50 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 120 | 
| Mouka pšeničná hladká | 50 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 3103 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 31, 
                                                        Sacharidy (g): 91,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 34,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1552 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









