- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 2
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 4000 |
Fazole (v suchém stavu) | 300 |
Cibule | 200 |
Mrkev | 150 |
Brambory rané | 650 |
Salám gothajský | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Dochucovadla:
sul,major,kmin,pepr ocet
Energetická hodnota celkem: 10685 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 363,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 712 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
uvarime fazole ve dvouch vodach.pridame kmin.cibuli,potom pridame mrkev a bramb,az vse zmekne osolime ,dame jizku a osmazenou cibuli se salamem,pridame major, a podle chuti ooctujem,syta ale vyborna.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.